Aan de slag als interim Business Controller

Word jij interim Business Controller bij Kasparov Finance & BI? In deze rol help jij onze opdrachtgevers die op zoek zijn naar een tijdelijke oplossing op de financiële afdeling of bij een specifiek project. Bij Kasparov helpen we bedrijven aan slagkracht met de inzet van ambitieuze en sterke finance professionals. Als interim Business Controller heb je bovendien de mogelijkheid om ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers.

Een interim Business Controller is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de directie en het managementteam van de organisatie op het gebied van business informatie, analyses en rapporten.

Afwisselend en uitdagend

Als interim Business Controller heb je aan afwisseling in je baan geen gebrek. Je wordt ingezet bij verschillende opdrachtgevers die behoefte hebben aan een direct inzetbare kracht op de financiële afdeling of binnen een specifiek project. Geen enkele klus is hetzelfde. Van beursgenoteerde, internationale bedrijven tot lokale ondernemingen. Wat echter steeds hetzelfde is, is jouw proactieve houding om de klant verder te helpen. Jouw kennis en ervaring helpt de klant verder en geeft handvatten voor de toekomst.

Een baan als Interim Business Controller is niet voor iedereen weggelegd. Je houdt van het onbekende, van de afwisseling en van zelf de lijntjes uitzetten. Dáár zit voor jou de uitdaging.

interim business controller

Ontwikkeling

Bij Kasparov Finance & BI vinden we de ontwikkeling van onze medewerkers ontzettend belangrijk. Daarom krijg je bij ons altijd de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Die ontwikkeling zit hem natuurlijk in de ervaring die je op doet bij de verschillende opdrachtgevers, maar daar blijft het niet bij. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om je ook buiten die interim-opdrachten om te ontwikkelen, zowel door middel van interne als externe opleidingen.

Één van die mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als interim Business Controller is in onze eigen Kasparov Akademy. Dé plek waar onze professionals zich ontwikkelen tot volwaardige business partners. De ‘K’  in de naam staat, naast de verwijzing naar Kasparov, ook voor Kwaliteit. Wij werken in onze masterclasses en opleidingen nauw samen met professionele opleider zoals Ferocia (Cedeo-erkend), TIAS en Avans+. De opleidingen zijn praktijkgericht en worden gegeven door docenten met ervaring als professional in het werkveld.

Lees meer over de Kasparov Akademy

Over Kasparov Finance & BI

Bij Kasparov Finance & BI begint alles bij de menselijke maat; in onze relaties onderling en met de klant. Dat komt onder andere terug in onze manier van samenwerken. Zo waarborgen we dat de matches die we maken zorgvuldig zijn, en de kans op een succesvolle samenwerking veel groter is. Onze mensen bepalen het succes. Daarom vinden we het belangrijk om daarin te investeren, want alleen samen bereiken we onze doelen.

Word jij onze nieuwe Interim Business Controller?

Word jij gelukkig van afwisseling in je baan? Ben jij een kei in het werken en analyseren van data, het opmaken van rapportages en het formuleren van adviezen om voor strategische beslissingen? En wil jij jezelf blijven ontwikkelen tot de beste Interim Finance Professional in jouw werkveld? Dan ben je bij Kasparov aan het juiste adres. Neem contact met ons op en we nodigen je snel uit voor een oriënterend gesprek om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.