Over Ons

Onze visie

De bemiddeling van financials vereist specialisme, focus en aandacht voor de menselijke maat. Omdat wij alleen bemiddelen voor het bedrijfsleven, en ons beperken tot onze regio, zijn wij er ontzettend goed in. We werken heel bewust samen, met elkaar en onze opdrachtgevers, om steeds een zorgvuldige match te maken. 

Onze missie

Wij koesteren carrières. Door ons werk zien wij mensen groeien; dat is de drijfveer voor de bemiddeling en ontwikkeling van financials en BI consultants. Wij dagen professionals uit het maximale uit zichzelf te halen, o.a. met onze Akademy.

Onze doelstellingen

Onze doelstellingen zijn glashelder: In 2025 bemiddelen we 150 Werving & Selectie kandidaten en hebben we 200 lopende Interim Finance & BI opdrachten met 100 eigen medewerkers. 

Kernwaarden Kasparov: Groei, Samen, Specialist met centraal de menselijke maat

Onze kernwaarden

Menselijke maat
In alle relaties houden we een menselijke maat aan. Wat betekent dat? We benaderen mensen zoals we dat zelf ook zouden waarderen: op basis van gelijkwaardigheid en een gepaste bescheidenheid. We hebben respect voor ieders cultuur en werkwijze. 

 • Wij bouwen duurzame, diepgaande relaties op
 • Wij hebben oog voor detail
 • Wij zijn betrokken 
 • Wij zijn eerlijk en transparant

Samen
Het werkt alleen als je samenwerkt, met collega’s en relaties. Gelijkwaardig, open en scherp. Samen bepalen we het doel, werken we aan resultaat en vieren we succes. 

 • Samen werken wij aan onze doelen
 • Samen vieren wij succes
 • Samen gaan wij uitdagingen aan
 • Wij coachen elkaar en leren van elkaar

Groei

 • Wij pakken onze verantwoordelijkheid
 • Wij verrassen en brengen iets extra’s
 • Wij delen best practices

Specialist

 • Wij gaan voor een 10
 • Wij onderscheiden ons op snelheid en inhoud 
 • Wij worden erkend als leider in ons vakgebied
 • Wij stellen prioriteiten en hebben focus

Ons team

Dit zijn ze: de mensen die ons succes bepalen. Ze mailen je, bellen je, komen langs en je treft ze in onze kantoorboerderij in Breda of ergens onderweg.
Nu heb je er een beeld bij.

Sten Weingärtner
Algemeen Directeur

Sten heeft ruime ervaring in arbeidsbemiddeling en kennis van Finance & BI. Per oktober 2021 is hij onze Algemeen Directeur. Sten stuurt het MT en de afdelingen aan en is eindverantwoordelijk voor het bedrijfsresultaat.

Sten Weingärtner
Jasper van Eck
DGA, Manager Interim

Jasper is oprichter en eigenaar van Kasparov Finance & BI. Hij werkte eerder voor NAC Breda, HighQ en Active Professionals. Jasper houdt zich, naast managementzaken, voornamelijk bezig met sales.

Jasper van Eck
Laut van de Sanden
Manager BI

Laut is verantwoordelijk voor de groei en doorontwikkeling van Kasparov BI. Naast het managen van het team en het ontwikkelen van de BI dienstverlening houdt hij zich bezig met het uitbreiden van het klantennetwerk.

Laut van de Sanden
Lenneke Willig
Manager W&S

Lenneke startte in 2011 als stagiaire en bezit een hbo diploma Toegepaste Psychologie. Als Manager Werving & Selectie is ze verantwoordelijk voor de aansturing van het W&S team en de bemiddeling van vaste finance posities.

Lenneke Willig
Yves Vos
Managing Consultant BI

Yves werkt al jaren binnen het BI domein. Per juli 2020 is hij bij ons verantwoordelijk voor de BI implementatie- en optimalisatieprojecten. Daarnaast houdt Yves zich bezig met de persoonlijke ontwikkeling van de BI Consultants.

Yves Vos
Nicky van den Maegdenbergh
Consultant Business & Projecten

Nicky heeft een achtergrond in sales. Ze werkte eerder bij AB InBev en daarna als ZZP’er in de salesbranche. Ze is onder meer verantwoordelijk voor het uitbreiden van het klantnetwerk en het organiseren van business-events.

Nicky van den Maegdenbergh
Brian Heuts
Consultant Data & BI

Brian is een professional met een financiële achtergrond en een passie voor data. Als Consultant Data & BI adviseert hij organisaties op het gebied van data gedreven werken. Daarnaast bemiddeld hij interim Data en BI professionals. 

Brian Heuts
Dennis Kastelijns
Consultant W&S

Dennis heeft een hbo diploma Commerciële Economie en is eerder werkzaam geweest binnen het bank- en verzekeringswezen. Als Consultant W&S houdt hij zich sinds 2019 bezig met het bemiddelen vaste finance posities.

Dennis Kastelijns
Rens Verschuren
Manager Carrières

Rens heeft een achtergrond in Organisatiewetenschappen en een passie voor coaching, persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Vanaf oktober 2021 richt hij zich op de ontwikkeling van ons team Interim Financials.

Rens Verschuren
Sascha Janssens
Consultant W&S

Sascha heeft na het afronden van haar hbo opleiding Business Administration diverse commerciële functies vervuld. Ze is sinds 2020 in dienst en houdt zich bezig met het gehele werving- en selectietraject van vaste finance posities.

Sascha Janssens
Anieke Ouwerkerk
Talent Manager

Anieke heeft de studie HRM afgerond en bij Kasparov de rollen van Recruiter en W&S Consultant vervult. Sinds maart 2022 is ze Talent Manager waarbij ze zich richt op de ontwikkeling van onze Interim Financials, onze Akademy en diverse HR taken.  

 

Anieke Ouwerkerk
Josine van Kleef
Consultant W&S

Josine heeft na het behalen van haar diploma hbo bedrijfseconomie diverse finance functies vervuld. Vanaf 1 maart 2022 is zij gestart als Consultant W&S voor het bemiddelen van vaste finance posities.

 

Josine Geerts
Niene Schaafsma
Consultant Interim & Talent Manager

Niene is na het afronden van haar studie HBO Bedrijfseconomie werkzaam geweest als Interim Financial. Sinds september 2022 heeft zij de overstap gemaakt naar Consultant & Talent Manager waarbij ze zich richt op onze Interim Financials.

 

Niene Schaafsma
Noël Bouman
Consultant Interim

Noël startte bij ons in 2018 als stagiair. Hij voltooide de hbo opleiding Commerciële Economie en houdt zich nu als Consultant bezig met de bemiddeling van Interim Financials.

Noël Bouman
Kimberly Evers
Recruiter & Talent Manager

Kimberly voltooide de universitaire opleiding Arbeids- en organisatiepsychologie. Zij startte in 2021 als Consultant W&S. Sinds september is ze Recruiter & Talent Manager en richt zij zich op onze Interim Financials.

 

Kimberly Evers
Simone Broek
Consultant Interim

Simone heeft de hbo opleiding Management Toerisme afgerond en is sinds 2017 werkzaam geweest als intermediair in de luchtvaartsector. Vanaf september 2021 houdt zij zich bezig met de bemiddeling van Interim Financials. 

 

 

Simone Broek
Yvonne Steijlen
Contract Manager

Yvonne heeft jarenlang gewerkt als secretaresse. Vanaf november verzorgt ze voor onze afdeling Interim alle contracten met opdrachtgevers en zzp’ers. De nauwkeurigheid die daarbij komt kijken, is precies waar zij energie van krijgt.

Yvonne Steijlen
Bente Lever
Consultant Interim

Bente heeft haar HBO-diploma Commerciële Economie behaald. In augustus 2022 is ze bij ons gestart als Consultant Interim en houdt ze zich bezig met de bemiddeling van Interim Financials.

Bente Lever
Martijn Broekmans
Manager Recruitment

Martijn is sinds 2011 in diverse rollen actief in de arbeidsbemiddeling. Per september 2021 is hij werkzaam als Manager Recruitment en is hij met zijn team verantwoordelijk voor de werving van financials en BI consultants.

Martijn Broekmans
Remy Heithuis
Consultant Interim

Remy heeft na het behalen van zijn HBO opleiding Finance & Control verschillende Finance en Accountancy functies vervuld. Daarnaast heeft hij een achtergrond in sales. Sinds 2022 houdt hij zich bezig met de bemiddeling van Interim Financials.

 

Rémy Heithuis
Eline Klootwijk
Recruiter

Eline ontwikkelde zich als corporate recruiter in de sales. Deze ervaring neemt ze mee in ons bedrijf om vanaf september 2021 verantwoordelijk te zijn voor de werving van nieuwe financials.

Eline Klootwijk
Stephanie Neutel
Recruiter

Stephanie is sinds 2016 actief in de arbeidsbemiddeling, hier was zij verantwoordelijk voor de large accounts. Per april 2022 is zij verantwoordelijk voor de werving van financials.

Stephanie Neutel
Bo Suijkerbuijk
Recruiter

Bo is na haar voltooide hbo opleiding Human Resource Management bij ons gestart als recruiter. Ze gaat zich onder meer toeleggen op campus recruitment. 

Bo Suijkerbuijk
Dana Frank
Manager Support

Dana heeft een achtergrond in sales, accountmanagement en support. Als Manager Support werkt zij samen met collega’s aan verschillende projecten. Daarnaast richt ze zich op de strategische kant van de office afdeling.

 

Dana Frank
Daniëlla Hulst
Office Assistant

Daniëlla is jarenlang werkzaam geweest in de horeca. Nu zal zij vanaf 1 december 2021 onderdeel uitmaken van ons officeteam. De veelzijdigheid van deze functie is het gene wat haar enorm aanspreekt.

Daniëlla Hulst
Sjoerd Plettenberg
Project Medewerker

Sjoerd is begin 2021 bij ons begonnen als stagiair en is na het afronden van zijn stage in dienst getreden als Project Medewerker. Hij is verantwoordelijk voor het optimaliseren van verschillende trajecten binnen de organisatie.

Sjoerd Plettenberg
Pjotr van Gils
Stagiaire

Pjotr loopt het aankomende half jaar stage bij ons. Voor zijn studie Bedrijfskunde gaat hij aan de slag met het meetbaar maken en onderzoeken van de klanttevredenheid.

Pjotr van Gils