Interim finance opdrachten

ondersteuning en werkervaring als interim finance

Ondersteuning bieden en werkervaring opdoen

Werkervaring opdoen bij diverse opdrachtgevers en meewerken aan uitdagende interim finance opdrachten? Kasparov Finance & BI koppelt ambitieuze finance talenten aan de meest uitdagende en uiteenlopende projecten bij bedrijven, zoals Audax, Smurfit Kappa, Bam, Scania en Driscoll’s. Doe relevante werkervaring op, terwijl je een bedrijf helpt met een belangrijk project of vraagstuk.

Ben jij een financial en wil je je kennis inzetten voor nationale en internationale opdrachtgevers? Zoek je afwisseling in je werk, maar hecht je wel waarde aan de vastigheid van één werkgever? Dan past een rol als Interim Financial bij jou. Als Interim Financial bij Kasparov Finance & BI bieden we je naast de uitdagende opdrachten ook mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen vanuit onze eigen Kasparov Academy. Onderscheid jij jezelf van de rest en ben je ervaren genoeg om anderen te begeleiden? Dan bieden wij zelfs de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als teamleider of coach. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op 076-5145705 of vul het contactformulier in.

Neem contact op

interimmer bij kasparov financials

Zelfstandig Finance Professional

Wij werken structureel samen met een netwerk van zelfstandige finance professionals (ZZP’ers). Doorlopend hebben wij ruim 50 interim-opdrachten voor ZZP’ers, doorgaans op HBO- en WO-niveau en mid + senior level. Qua rollen kun je denken aan Business en Financial Controller, Business Intelligence Specialist en Manager Finance & Control. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe specialisten voor ons netwerk van zzp-financials.

Interim finance opdrachten voor ZZP’ers plaatsen wij niet online. Enerzijds omdat vraag en aanbod vaak snel bij elkaar komen, maar ook omdat opdrachtgevers hechten aan vertrouwelijkheid. Des te belangrijker dus dat wij een goed beeld hebben van de ZZP’er, die wij bemiddelen. 

Ben je geïnteresseerd om als ZZP Financial via ons aan de slag te gaan? Schrijf je in met een actueel CV. Als wij kansen zien, maken we graag persoonlijk kennis met je.

Stuur mijn CV op
 

Aan de slag als interim financial?

Schrijf je in met een actueel CV

Aanmelden voor interim finance opdrachten

Wil je op de hoogte worden gehouden van de interim finance opdrachten die vrij komen?
Vul dan onderstaand formulier in, upload je cv en dan zullen wij spoedig contact met je opnemen.
Hierna bekijken we samen de openstaande opdrachten en gaan we jouw expertise koppelen aan het juiste vraagstuk.

Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
12 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
12 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
64 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.