Aan de slag als interim financial

Als interim financial bij Kasparov ben jij dé finance professional die onze klanten helpt met het oplossen van een capaciteitsprobleem. Ze hebben vaak per direct iemand nodig die tijdelijk het team komt versterken. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan zwangerschapsverlof, een groot project waar ze extra support bij nodig hebben, een fusie of overname, de jaarafsluiting, maar mogelijk ook omdat ze een vacature niet ingevuld krijgen. Binnen ons team van interim financials wordt er dan gekeken wie er beschikbaar is en wie er daarnaast goed aansluit op het bedrijf en de opdracht. 

Welke projecten ga jij doen als interim financial?

Met een grote hoeveelheid aan opdrachtgevers is de diversiteit van onze projecten ontzettend groot. Welke opdrachten jij op mag pakken, hangt enerzijds af van je huidige ervaring, en anderzijds van jouw eigen ambitie, maar hier later meer over. Functies die onze interim financials onder andere vervullen zijn: 

  • Financieel of administratief medewerker
  • (Junior/senior) GL Accountant
  • (Assistent) Financial/Business/Project Controller
  • (Assistent) Finance Manager
  • Team Lead
  • Financial Analyst
interim financial

Hoe weet je of een job als interim financial iets voor jou is?

Als interim financial ben je een avonturier die openstaat voor diversiteit. Geen enkele klus is namelijk hetzelfde. De ene keer vind je jezelf bij een familiebedrijf, en de andere keer bij een beursgenoteerde organisatie. Het kan ook voorkomen dat het nog niet helemaal duidelijk is wat voor hulp er nodig is. Op dat moment ben jij degene die proactief jouw kennis en ervaring inzet om de klant uit de brand te helpen. Het ontbreken van kaders zie jij juist als een uitdaging.  

Je leest het al: je persoonlijkheid en manier van omgaan met een situatie zegt veel over je geschiktheid voor een functie als interim financial. Aan de basis staat natuurlijk een diploma op het gebied van finance of accountancy, maar jouw competenties zijn nét zo belangrijk.

Hoe wil jij jezelf ontwikkelen?

De ontwikkeling van onze medewerkers vinden we ontzettend belangrijk. We zeggen niet voor niets: wij koesteren carrières. Wij willen dat je de mogelijkheid krijgt om eruit te halen wat er in zit. Dat doen we enerzijds door middel van persoonlijke coaching en begeleiding, maar ook door het aanbieden van opleidingstrajecten via onze eigen Academy. Bijvoorbeeld in de richting van Finance Business Partner of Teamleider. Dat maakt een functie als Interim Financial bij Kasparov Finance & BI zo mooi. Jij bepaalt het pad van je carrière en wij zorgen ervoor dat de projecten waar je aan werkt hieraan bijdragen.  

Enthousiast om aan de slag te gaan als interim financial? Neem direct contact op met een van onze collega’s van recruitment of bekijk onze interne vacatures