Vacature Financial Controller

Van automotive tot productie, en van de bouw tot handel; overal worden financial controllers gezocht die bedrijven ondersteunen bij het professionaliseren van de organisatie. Bij Kasparov Finance & BI helpen we deze nationale en internationale opdrachtgevers bij het vinden van de ideale kandidaat voor hun specifieke Financial Controller vacature. Ben jij de professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Zeker weten dat wij de ideale vacature voor je hebben.

Een baan als Financial Controller

Omdat een baan als Financial Controller redelijk omkaderd is, zal je functie in de meeste gevallen bestaan uit een combinatie van werkzaamheden als:

  • De maand- en jaarafsluiting;
  • Het verzorgen van consolidaties;
  • Opzetten en implementeren van interne controles;
  • Ondersteuning leveren aan interne en externe audits;
  • Het verzorgen van aangiftes (o.a. BTW, VPB, etc.);
  • Het opstellen van de jaarrekening;
  • Fungeren als contactpersoon voor de accountant;
  • Zorg dragen voor de professionalisering van procedures en processen;
  • Bewaken van het ERP-systeem. 

De complexiteit van de organisatie bepaalt vaak ook de complexiteit van de functie. Daarom onderscheiden we de openstaande vacatures niet alleen op junior, medior of senior niveau, maar kijken we per vacature en per kandidaat of deze exact op elkaar aansluiten. Belangrijk is dat je een hbo-/wo-opleiding hebt afgerond in de richting van finance.

vacature financial controller

Hoe we te werk gaan

Het is aan ons om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de opdrachtgever en de vacature voor Financial Controller die zij open hebben staan. Het gesprek dat we met hen voeren, hebben we ook met jou als kandidaat. Dit is de eerste kennismaking. We willen weten waar je behoefte aan hebt en waar je met je carrière naartoe wil. Door goed te luisteren naar jullie beiden, kunnen we bepalen of er een match is. Ben jij geïnteresseerd in de vacature, dan leggen we je profiel met uitgebreid verslag voor bij de opdrachtgever. Zijn zij enthousiast? Dan is de volgende stap een vervolggesprek met de opdrachtgever zelf.

Vacatures Financial Controller via Kasparov

Sommige van onze opdrachtgevers zijn je zeker bekend. Toch zijn wij ook de ambassadeurs van die leuke bedrijven die níét iedereen kent, maar waar je eigenlijk heel graag wil werken. Veel van deze bedrijven bevinden zich in de regio Noord-Brabant, Zuid-Holland en Utrecht. Vind je het lastig om je volgende stap te bepalen, laat je dan door ons verrassen. Duidelijke communicatie en advies is waar wij ons bij Kasparov Finance & BI in onderscheiden. Wij weten maar al te goed: pushen of het fiksen van een ‘quick win’ hebben geen zin. Je hebt pas wat aan bemiddeling als beide partijen blij zijn. Wij koesteren jouw carrière!

Ben je benieuwd welke Financial Controller vacatures er op jou staan te wachten? Ga dan naar onze vacaturepagina. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.