AKADEMY

Kasparov Finance & BI werkt in de kennisindustrie. Want kennis is de dienst die onze Finance- en BI-specialisten leveren. Bovendien bieden we die kennis ook rechtstreeks aan onze relaties. De deuren van onze Finance & BI Akademy staan wijd open. Dat is kennis met de K van Kasparov Finance & BI.

ondersteuning en werkervaring als interim finance

De Akademy heeft een sleutelpositie in onze organisatie. Het is de plek waar professionals zich ontwikkelen tot volwaardige business partners. Dat zijn onze eigen Interim Financials en BI Consultants, maar óók medewerkers van onze opdrachtgevers en in feite iedereen. Ook jij bent welkom, als je werk wil maken van Finance en BI.

 

Kwaliteit
Uiteraard staat de K ook voor kwaliteit. In de ontwikkeling en uitvoering van onze masterclasses en opleidingen werken wij nauw samen met professionele opleiders, zoals Ferocia (Cedeo-erkend), TIAS en Avans+. Onze ervaren docenten werken praktijkgericht, vanuit hun eigen ervaring als professional in het werkveld.

Wil je financials opleiden?
Voor onze ‘eigen’ mensen maken de modules en masterclasses deel uit van een gecertificeerde, driejarige opleiding tot Certified Business Partner Finance & Control. Relaties nodigen wij graag uit om te delen in onze kennis: De modules bieden wij aan op open inschrijving én in-company. Als werkgever kun je ook het hele team trainen met op maat gesneden programma’s.

Finance-opleidingen zijn er legio, wij maken het verschil met maatwerk voor jouw organisatie. Een programma ván het bedrijf, in-house en voor meerdere medewerkers, maakt echt impact. Iedereen voelt het belang en ziet de kansen die je biedt als aantrekkelijke werkgever. Die link leggen wij door de combinatie van onze jarenlange ervaring als finance-specialist enerzijds en de ontwikkeling van ambitieuze (young) professionals anderzijds.

In-company trainen?

Finance Akademy
BI Akademy

Finance Akademy

Opleidinschema Jaar 1 - Kasparov Financial
PowerBI finance akademy traject
Opleidinschema Jaar 3 - Kasparov Financial

BI Akademy

Akademy finance & BI Akademy fase 1
Akademy finance & BI Akademy fase 2
Akademy finance & BI Akademy fase 3

Dit zijn de integrale opleidingstrajecten die wij aanbieden aan onze Interim Financials en BI Consultants. Ook extern kunnen wij dergelijke programma’s op maat samenstellen.

Overzicht Masterclasses en trainingen

Toon filter
Sluit filter

Sorteer op

Masterclass Power BI Starter

Power BI Starter

Staat Power BI “op je lijstje”, maar is het moeilijk afscheid nemen van Excel? Begrijpelijk. Wij helpen je graag op gang, want nú is het moment om de stap te maken. 

Power Apps & Power Automate

Power Apps & Power Automate

BI ontwikkelt zich razendsnel en de verbinding met tools als SharePoint, PowerApps en Power Automate bieden steeds meer mogelijkheden. Leer het maximale uit programma’s halen door het optimaal inzetten van het Power Platform.

Power BI Advanced

Power BI Advanced

Deze driedaagse training is bedoeld voor gebruikers die het maximale uit Power BI willen halen. De krachtige DAX-taal van Power BI stelt je in staat nog meer inzicht te krijgen in de data.