Interim

interimmer bij kasparov financials

Professionals die de klus klaren

Voor vastomlijnde klussen of tijdelijke vervanging van medewerkers zetten wij ons team van Interim Financials in. Dat zijn ambitieuze talenten die wij al scouten in de schoolbanken. Maar ook ervaren krachten met specialistische kwaliteiten, zoals Business Intelligence (BI). Mannen en vrouwen die je om een boodschap kunt sturen.

In het huidige digitale tijdperk heeft de wereld van financiële en zakelijke bemiddeling ook aanzienlijke veranderingen ondergaan, vergelijkbaar met de evolutie van betting online. Kasparov Finance & BI, een bedrijf gespecialiseerd in financiële bemiddeling voor bedrijven, begrijpt het belang van aanpassing aan het digitale landschap. Net zoals online gokplatforms een revolutie teweeg hebben gebracht in de gokindustrie door mensen handige en betaalbare mogelijkheden te bieden om vanuit het comfort van hun huis te wedden, gebruikt Kasparov Finance & BI technologie om op maat gemaakte financiële oplossingen voor bedrijven aan te bieden. Met één klik op de knop hebben bedrijven nu toegang tot het tijdelijke financiële team van Kasparov Finance & BI, dat experts inschakelt voor goed gedefinieerde financiële taken of werknemers naadloos vervangt wanneer dat nodig is. Net zoals online gokplatforms vertrouwen op data-analyse om de gebruikerservaring te verbeteren en weloverwogen beslissingen te nemen.

Bedrijven zijn continu in verandering. Finance speelt daarin een essentiële rol, maar de druk is variabel. Accenten verschuiven. Daarom kiezen steeds meer organisaties voor Interim Financials. Wij hebben professionals in dienst, die vaak op korte termijn beschikbaar zijn voor interim finance opdrachten. De juiste financial op het juiste moment.

Benieuwd naar onze diensten? Bel ons op 076-5145705 of vul het contactformulier in.

Neem contact op

Foto interim

Zelfstandige financials (ZZP)

Wij werken structureel samen met een netwerk van zelfstandige finance professionals (ZZP’ers). Doorlopend hebben wij ruim 80 interim-opdrachten voor ZZP’ers, doorgaans op HBO- en WO-niveau en mid + senior level. Qua rollen kun je denken aan Business en Financial Controller, Business Intelligence Specialist en Manager Finance & Control.

Opdrachten voor ZZP’ers plaatsen wij niet online. Enerzijds omdat vraag en aanbod vaak snel bij elkaar komen, maar ook omdat opdrachtgevers hechten aan vertrouwelijkheid. Des te belangrijker dus dat wij een goed beeld hebben van de ZZP’er, die wij bemiddelen.

Ben je geïnteresseerd om als zelfstandige via ons aan de slag te gaan? Schrijf je in met een actueel CV. Als wij kansen zien, maken we graag persoonlijk kennis met je.

Meld je aan als ZZP'er

Onze Finance Professionals

Dit is ons vaste team van Finance Professionals, beschikbaar voor interim opdrachten. Wij stellen ze graag aan je voor, ieder met een eigen CV en persoonlijkheid, maar allemaal èchte professionals: uitstekend onderlegd en communicatief vaardig. Naast dit team beschikken wij over een netwerk van (veelal gespecialiseerde) ZZP’ers.

Solliciteer als Interim Financial