Assistent Controller

Heb jij een HBO- of universitair diploma in financiële richting op zak? Ben je toe aan de volgende carrièrestap? En treed jij graag op als sparringpartner van de controller of andere managers?
Als Assistent Controller heb je de verantwoordelijkheid om controllers en het management te ondersteunen. Door jouw bijdrage aan periodieke afsluitingen en managementrapportages, help je de financiële koers uit te zetten.

Daarnaast ben je het aanspreekpunt van de accountant en help je de jaarrekening voor te bereiden. Tijdens je werk kijk je scherp naar de processen en zie je kansen om ze te verbeteren, dan neem je initiatief.
Als Assistent Controller wordt een beroep gedaan op je verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en stressbestendigheid.

Neem contact op

Vacature Assistent Controller

Valt jouw oog op één van onze vacatures voor Assistent Controller? Neem dan contact op. Trouwens, ook als jouw vacature er níet tussen staat. Want door je in te schrijven bij Kasparov Finance & BI, kunnen wij met je meedenken over jouw ideale functie. Ons aanbod van vacatures verandert dagelijks, dus we houden je graag op de hoogte van de nieuwste kansen. Je ziet: Kasparov Finance & BI koestert carrières.

Interim Assistent Controller

Heb jij als finance professional wat jaren werkervaring opgedaan en wil je jouw kennis inzetten voor meerdere nationale en internationale opdrachtgevers? Zoek je afwisseling in je werk, maar hecht je wel waarde aan de vastigheid van één werkgever? Dan past de rol van Interim Assistent Controller perfect bij jou. In deze rol bieden we je uitdagende opdrachten en verdere ontwikkeling vanuit ons Kasparov College. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als teamleider of coach. Enthousiast geworden of heb je vragen over de functie van Interim Finance Professional? Neem contact op!

Op zoek naar die ene perfecte kandidaat?

Heb je een Assistent Controller vacature openstaan bij jouw bedrijf? Wij gaan graag de samenwerking aan om de perfecte kandidaat te vinden. Wij zijn thuis in functies zoals Financieel Medewerker, Business- of Financial Controller, Business Intelligence Consultant, Finance Manager en CFO’s. Geïnteresseerd? Je kunt het contactformulier invullen door op de pijl te klikken, ons direct mailen of even bellen. We maken graag kennis!

Neem contact op