BI Consultant

Ben jij dé specialist op het gebied van het optimaliseren en implementeren van Business Intelligence? Voel jij je snel thuis in allerlei software? En krijg jij energie ervan om hulp te verlenen aan bedrijven om data in het hart van hun organisatie te zetten? Als BI Consultant ben je verantwoordelijk voor het documenteren van alle beschikbare technische en functionele gegevens in de bedrijfsvoering en stelt daarover  adviesrapporten op voor het management. Je bent actief bij het opstellen van ETL-programmatuur en –rapportages, het maken van conceptuele en logische datamodellen.

Omdat je de schakel bent tussen finance en de business, vertaal je de strategie naar financiële stuurinformatie. Als business intelligence specialist wordt een beroep gedaan op je ondernemerschap, je analytisch vermogen en je intellectualiteit.

Neem contact op

BI Consultant vacature

Valt jouw oog op één van onze vacatures voor business intelligence consultant? Neem dan contact op. Trouwens, ook als jouw vacature er níet tussen staat. Want door je in te schrijven bij Kasparov Finance & BI, kunnen wij met je meedenken over jouw ideale functie. Ons aanbod van vacatures verandert dagelijks, dus we houden je graag op de hoogte van de nieuwste kansen. Je ziet: Kasparov Finance & BI koestert carrières.

Interim BI Consultant

Heb jij als finance professional wat jaren werkervaring opgedaan en wil je jouw kennis inzetten voor meerdere nationale en internationale opdrachtgevers? Zoek je afwisseling in je werk, maar hecht je wel waarde aan de vastigheid van één werkgever? Dan past de rol van Interim BI Consultant perfect bij jou. In deze rol bieden we je uitdagende opdrachten en verdere ontwikkeling vanuit ons Kasparov College. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als teamleider of coach. Enthousiast geworden of heb je vragen over een van onze Interim BI Consultant vacatures? Neem contact op!

Meld je aan als ZZP'er

Op zoek naar die ene perfecte kandidaat?

Zoek je een business intelligence consultant voor jouw bedrijf? Wij gaan graag de samenwerking aan om de perfecte kandidaat te vinden. Wij zijn thuis in functies zoals Financieel Medewerker, Business- of Financial Controller, Business Intelligence Consultant, Finance Manager en CFO’s. Geïnteresseerd? Je kunt het contactformulier invullen door op de pijl te klikken, ons direct mailen of even bellen. We maken graag kennis!

Momenteel hebben we helaas geen vacatures voor deze functie. Maar geen zorgen! We nemen graag persoonlijk contact met je op om jouw carrièremogelijkheden te bespreken.

Slechts één bestand.
12 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.