Business Analist

Heb jij een HBO- of universitair diploma in financiële richting op zak? Beschik je over sterke communicatieve vaardigheden? En ben jij in staat om de brug te slaan tussen business en IT? Als Business Analist ben je dé schakel tussen de business requirements en de oplossing. Je identificeert analyseert en specificeert de requirements van zowel de business als de opdrachtgever en communiceert deze als bruikbare informatie nar het projectteam, leverancier of outsourcer. Jij bent verantwoordelijk voor het analyseren van bedrijfsprocessen en vertaalt die naar efficiënte oplossingen. Op jouw communicatieve vaardigheden, analytisch vermogen en besluitvaardigheid wordt dagelijks een beroep gedaan. 

Neem contact op

Vacature Business Analist

Valt jouw oog op één van onze vacatures voor (Junior) Business Analist? Neem contact op! Trouwens, ook als jouw vacature er níet tussen staat. Want door je in te schrijven bij Kasparov Finance & BI, kunnen wij met je meedenken over jouw ideale functie. Ons aanbod van vacatures verandert dagelijks, dus we houden je graag op de hoogte van de nieuwste kansen. Je ziet: Kasparov Finance & BI koestert carrières.

Interim Business Analist

Heb jij als finance professional al wat jaren werkervaring opgedaan en wil je jouw kennis inzetten voor meerdere -nationale en internationale- opdrachtgevers? Zoek je afwisseling in je werk, maar hecht je waarde aan de vastigheid van één werkgever? Dan past de rol van Interim Business Analist perfect bij jou. In deze rol bieden we je uitdagende opdrachten en verdere ontwikkeling vanuit ons Kasparov College. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als teamleider of coach. Enthousiast geworden of heb je vragen over de functie van Interim Business Analist? Neem contact op!

Meld je aan als ZZP'er

Op zoek naar die ene perfecte kandidaat?

Zoek je een (Junior) Business Analist voor jouw bedrijf? Wij gaan graag de samenwerking aan om de perfecte kandidaat te vinden. Wij zijn thuis in functies zoals Financieel Medewerker, Business- of Financial Controller, Business Intelligence Consultant, Finance Manager en CFO’s. Geïnteresseerd? Je kunt het contactformulier invullen door op de pijl te klikken, ons direct mailen of even bellen. We maken graag kennis!

Momenteel hebben we helaas geen vacatures voor deze functie. Maar geen zorgen! We nemen graag persoonlijk contact met je op om jouw carrièremogelijkheden te bespreken.

Slechts één bestand.
12 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.