Business Controller

Heb jij een HBO- of universitair diploma in financiële richting op zak? Zie jij in cijfers niet alleen getallen, maar ook kansen voor de toekomst? Krijg jij er energie van om de business van de juiste stuurinformatie te voorzien? Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor de planning & control-cyclus en zorg je voor de juiste financiële analyses en rapportages. Daarnaast kijk je vooruit, beoordeel je risico’s en speel je in op kansen. Je voert diverse controlling-activiteiten uit, waaronder de rapportage over actuals, forecasts en budgetten.

Omdat je de schakel bent tussen finance en business vertaal je de strategie naar financiële stuurinformatie. In deze functie wordt een beroep gedaan op je flexibiliteit, je stabiele persoonlijkheid en je zelf-startende mentaliteit.

Neem contact op

Vacature Business Controller

Valt jouw oog op één van onze Business Controller vacatures? Neem contact! Trouwens, dat doe dat ook als jouw vacature er níet tussen staat. Want door je in te schrijven bij Kasparov Finance & BI, kunnen wij met je meedenken over jouw ideale functie. Ons aanbod van vacatures verandert dagelijks, dus we houden je graag op de hoogte van de nieuwste kansen. Je ziet: Kasparov Finance & BI koestert carrières.  

Interim Business Controller  

Heb jij als finance professional al wat jaren werkervaring opgedaan en wil je jouw kennis inzetten voor meerdere -nationale en internationale- opdrachtgevers? Zoek je afwisseling in je werk, maar hecht je waarde aan de vastigheid van één werkgever? Dan past de rol van Interim Business Controller perfect bij jou. In deze rol bieden we je uitdagende opdrachten en verdere ontwikkeling vanuit ons Kasparov College. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als teamleider of coach. Enthousiast geworden of heb je vragen over de functie van Interim Business Controller? Neem contact op!  

Meld je aan als ZZP'er

Op zoek naar die ene perfecte kandidaat?  

Zoek je een Business Controller voor jouw bedrijf? Wij gaan graag de samenwerking aan om de perfecte kandidaat te vinden. Wij zijn thuis in functies als Financieel Medewerker, Business- of Financial Controller, Business Intelligence Consultant, Finance Manager en CFO’s. Geïnteresseerd? Je kunt het contactformulier invullen door op de pijl te klikken, ons direct mailen of even bellen. We maken graag kennis!  

Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
64 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.