K-sparren 2024 | GET REAL

K-SPARREN 2024 OVER ECHTE & KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE

Wat is mensenwerk, en wat is AI? En wat maakt het eigenlijk nog uit, in finance en ver daarbuiten? Dat gaan we haarfijn uitpluizen tijdens K-sparren op dinsdag 11 juni 2024. We presenteren een waaier aan thema’s, met vertrouwde vrienden en nieuwe gezichten. Theater K-sparren opent het doek voor echte en kunstmatige intelligentie omtrent haute finance, geopolitiek én het EK Voetbal. Fake news? Get real!

Kasparov Finance & BI, KPMG en Meijburg & Co nodigen je van harte uit voor K-sparren 2024, hét netwerkevent voor iedere CFO en finance manager die het werk serieus neemt, en met plezier uitvoert. Neem je onze uitnodiging met beide handen aan? Meld je dan hier aan:

Inschrijven
In het Oosterhoutse Theater De Bussel geven we het podium aan Sonny de Leeuw en Wouter de Vries. Zij maken ons -misschien wel pijnlijk- duidelijk hoe diep AI is geworteld in de financiële praktijk en ons leven. K-sparren-veteranen Mathijs Bouman en Michiel Vos praten ons bij over de financieel-economische actualiteit en geopolitiek in het jaar van de Grote Verkiezingen. Ook aanwezig: voetbaljournalist en schrijver Sjoerd Mossou. Hij zal het rap naderende EK duiden, mét tips voor je voetbalpoule. Mensenwerk, of toch AI…?

Programma dinsdag 11 juni

14:00 uur Opening door dagvoorzitter
Welmoed Sijtsma
14:15 uur De financieel-economische actualiteiten
Mathijs Bouman
14:45 uur AI: Meesterbrein of Atoombom
Sonny de Leeuw en Wouter de Vries jr.
15:15 uur Pauze
15:45 uur VS verkiezingen in geopolitieke context
Michiel Vos
16:15 uur Wie wint het EK 2024?
Sjoerd Mossou
16:30 uur Netwerkborrel

Meemaken? Schrijf je in!

Inschrijven

Evenement details

Theater De Bussel, Oosterhout

Wij houden graag events