Kennis met - KPI’s die wél werken

BI geeft je de kans om KPI’s in je onderneming tot leven te brengen. Maar hoe zorg je voor de júiste KPI’s, die je strategie ondersteunen? Op vrijdag 29 oktober om 8:00 - 10:00, leggen we die link tijdens een unieke online kennissessie van Kasparov Power BI en iPM Partners. Verkeerd toegepaste KPI’s zijn een valkuil waar organisaties telkens weer in trappen. Ze werpen barrières op voor effectieve samenwerking, die leiden tot eiland-denken en suboptimale besluiten. Herkenbaar? 
 
Valkuil

Verkeerd toegepaste KPI’s zijn een valkuil waar organisaties telkens weer in trappen. Ze werpen barrières op voor effectieve samenwerking, die leiden tot eiland-denken en suboptimale besluiten. Welke regels en principes kun je volgen voor een juiste inrichting van KPI’s? Hoe kan BI organisaties beter ondersteunen in een effectieve dialoog over presteren?
 
Effectief presteren

Peter Geelen (oprichter iPM Partners) en Lisaima Luijten (Kasparov Power BI) nemen je digitaal mee in een denkwijze waarop KPI’s wél werken. Welke regels en principes moet je volgen? Wat is het belang van visualisatie? Een goede dialoog over effectief presteren, begint met inzicht in KPI’s en Power BI. Peter is grondlegger van de integraal Performance Management®-methode, auteur van meerdere boeken en veelgevraagd sparring partner van directies. 

Evenement details

Online
Gratis

Voor meer informatie neem contact op met:

Lisaima Luijten
BI Consultant

Lisaima laat organisaties nut en noodzaak inzien van Business Intelligence en schakelt hierbij met alle bedrijfslagen. Dit vertaalt ze naar visueel aantrekkelijke rapportages. Ze heeft Power BI geïmplementeerd bij onder meer Brownline en Refresco. 

 

Wij houden graag events