Kennisevent | Deep dive in Data & BI strategie

Data & BI veranderen het speelveld volledig, zeker in groeiende organisaties. Er ligt veel potentie om waarde te creëren door slim gebruik te maken van data. Hoe pak je dat aan, hoe laat je Data & BI bijdragen aan je strategische doelstellingen? Begin met onze ontbijtsessie op vrijdag 15 maart!

Daar ervaar je wat nodig is om méér waarde te halen uit data. We laten zien hoe je een concrete strategie ontwikkelt, en Quinten Selhorst (co-founder van deelscooterbedrijf Felyx) inspireert je met zijn verhaal. Voel jij ook dat dít het moment is? Meld je nu aan voor een stevig ontbijt in Data & BI!

Met ‘hard ploeteren’ resultaten bereiken die onmogelijk leken, is voor Quinten de kern van ondernemen. Hij heeft dat laten zien met Felyx, en nu dat bedrijf in een nieuwe fase is beland, besloot hij nieuwe avonturen aan te gaan. Het ondernemershart moet kloppen! Hoe Quinten zijn bedrijf bouwde rondom data en hiermee enorme waarde creëerde, is een vurig pleidooi om ook zelf de volgende stap te zetten met Data & BI.  

‘Onze’ Rens de Waard (Managing Consultant Data & BI) licht toe op welke manieren data waarde kan creëren binnen je organisatie. Vanuit zijn jarenlange ervaring als eindverantwoordelijke voor Digitale Transformatie bij organisaties als SBM Offshore en Rohal IHC, vertelt Rens over de kansen en uitdagingen die hij ziet binnen groeiende organisaties. Want ook jóuw processen, systemen en producten genereren data waarmee waarde kan worden gecreëerd!

Dit ontbijt leent zich bij uitstek voor C-level managers.

Programma 15 maart:

  • 08:00   Ontvangst met ontbijt
  • 08:30   Introductie door Rens de Waard (Kasparov BI)
  • 09:00   Keynote door Quinten Selhorst (Felyx)
  • 09:45   Q&A
  • 10:00   Gelegenheid tot netwerken

Inschrijven

Evenement details

Landgoed Ulvenhart, Heistraat 16 Ulvenhout

Wij houden graag events