Finance Manager

Heb je een gedegen basis in finance opgedaan en ben je bekend met afsluitingen en rapportages? Beschik je over leidinggevende ervaring en kun je fungeren als sparringpartner van het MT? Als je daarnaast HBO- of WO-opgeleid bent in een financiële richting, dan ontvangen wij graag jouw reactie. Als Finance Manager ben jij verantwoordelijk voor de resultaten van het accounting- en controllingteam en rapporteer je de resultaten aan de CFO.

Als Financieel Manager geef je leiding aan het team en heb je een brede verantwoordelijkheid binnen de organisatie. Daarnaast help je de organisatie met het realiseren van groei, vanuit jouw specifieke kennis en ervaring.

Neem contact op

Vacature Finance Manager

Valt jouw oog op één van onze vacatures voor Finance Manager? Neem contact op! Trouwens, ook als jouw vacature er níet tussen staat. Want door je in te schrijven bij Kasparov Finance & BI, kunnen wij met je meedenken over jouw ideale functie. Ons aanbod van vacatures verandert dagelijks, dus we houden je graag op de hoogte van de nieuwste kansen. Je ziet: Kasparov Finance & BI koestert carrières.

Interim Finance Manager

Wil jij als Finance Manager jouw kennis inzetten voor meerdere -nationale en internationale- opdrachtgevers? Zoek je afwisseling in je werk, maar hecht je waarde aan de vastigheid van één werkgever? Dan past de rol van Interim Finance Manager perfect bij jou. Wij werken structureel samen met een netwerk van zelfstandige finance professionals (ZZP’ers). Doorlopend hebben wij ruim 80 interim-opdrachten voor ZZP’ers, doorgaans op HBO- en WO-niveau en mid + senior level. Qua rollen kun je denken aan Business en Financial Controller, Business Intelligence Specialist en Manager Finance & Control.

Meld je aan als ZZP'er

Op zoek naar die ene perfecte kandidaat?

Zoek je een Finance Manager voor jouw bedrijf? Wij gaan graag de samenwerking aan om de perfecte kandidaat te vinden. Wij zijn thuis in functies zoals Financieel Medewerker, Business- of Financial Controller, Business Intelligence Consultant, Finance Manager en CFO’s. Geïnteresseerd? Je kunt het contactformulier invullen door op de pijl te klikken, ons direct mailen of even bellen. We maken graag kennis!

Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
64 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.