Financial Controller

Heb je een goede basis in finance of accountancy en ben je toe aan een tweede/derde stap in je carrière? Ben je HBO- of WO-opgeleid, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en wil je werken in een aansprekende branche? In de functie van Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de financiële huishouding van een organisatie, kostenanalyses, projectbewaking, maandrapportages en afsluitingen op basis van kwartaal en jaar. Jij bent de spil tussen de financiële organisatie en het management.

Als financieel controller ben jij degene die de cijfers en het verhaal achter die cijfers kent. Op jouw nauwkeurigheid, analytisch vermogen en besluitvaardigheid wordt vaak een beroep gedaan.

Neem contact op

Vacature Financial Controller

Valt jouw oog op één van onze vacatures voor (Junior) Finance Controller? Neem contact op! Trouwens, ook als jouw vacature er níet tussen staat. Want door je in te schrijven bij Kasparov Finance & BI, kunnen wij met je meedenken over jouw ideale functie. Ons aanbod van vacatures verandert dagelijks, dus we houden je graag op de hoogte van de nieuwste kansen. Je ziet: Kasparov Finance & BI koestert carrières.

Interim Financial Controller

Heb jij als finance controller al wat jaren werkervaring opgedaan en wil je jouw kennis inzetten voor meerdere -nationale en internationale- opdrachtgevers? Zoek je afwisseling in je werk, maar hecht je waarde aan de vastigheid van één werkgever? Dan past de rol van Interim Financial Controller perfect bij jou. In deze rol bieden we je uitdagende opdrachten en verdere ontwikkeling vanuit ons Kasparov College. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als teamleider of coach. Enthousiast geworden of heb je vragen over de functie van Interim Financieel Controller? Neem contact op!

Meld je aan als ZZP'er

Op zoek naar die ene perfecte kandidaat?

Zoek je een (Junior) Financial Controller voor jouw bedrijf? Wij gaan graag de samenwerking aan om de perfecte kandidaat te vinden. Wij zijn thuis in functies zoals Financieel Medewerker, Business- of Financial Controller, Business Intelligence Consultant, Finance Manager en CFO’s. Geïnteresseerd? Je kunt het contactformulier invullen door op de pijl te klikken, ons direct mailen of even bellen. We maken graag kennis!

Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
64 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.