Financieel Medewerker

Heb jij een HBO- of universitair diploma in financiële richting op zak? Heb jij je cijfers altijd op orde? En krijg je er energie van om een actieve rol te vervullen bij de uitvoering, het borgen en verbeteren van de administratieve organisatie? Als Financieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van de organisatie. Je signaleert kansen op (financiële) procesverbeteringen en vertaalt die naar concrete oplossingen.

Als Finance Medewerker beheers je de Nederlandse taal uitstekend. Er wordt dagelijks een beroep gedaan op jouw nauwkeurigheid, stressbehendigheid en zelfstandigheid.

Neem contact op

Vacature Financieel Medewerker

Valt je oog op één van onze vacatures voor (Junior) Financieel Medewerker? Neem contact op! Trouwens, doe dat ook als jouw vacature er níet tussen staat. Want door je in te schrijven bij Kasparov Finance & BI, kunnen wij met je meedenken over jouw ideale functie. Ons aanbod van vacatures verandert dagelijks, dus we houden je graag op de hoogte van de nieuwste kansen. Je ziet: Kasparov Finance & BI koestert carrières.

Interim Financieel Medewerker

Heb jij als finance professional al wat jaren werkervaring opgedaan en wil je jouw kennis inzetten voor meerdere -nationale en internationale- opdrachtgevers? Zoek je afwisseling in je werk, maar hecht je waarde aan de vastigheid van één werkgever? Dan past de rol van Interim Financial Medewerker perfect bij jou. In deze rol bieden we je uitdagende opdrachten en verdere ontwikkeling vanuit ons Kasparov College. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als teamleider of coach. Enthousiast geworden of heb je vragen over de functie van Interim Financieel Medewerker? Laat het ons weten!

Meld je aan als ZZP'er

Op zoek naar die ene perfecte kandidaat?

Zoek je een (Junior) Financieel Medewerker voor jouw bedrijf? Wij gaan graag de samenwerking aan om de perfecte kandidaat te vinden. Wij zijn thuis in functies zoals Finance Medewerker, Business- of Financial Controller, Business Intelligence Consultant, Finance Manager en CFO’s. Geïnteresseerd? Je kunt het contactformulier invullen door op de pijl te klikken, ons direct mailen of even bellen. We maken graag kennis!

Momenteel hebben we helaas geen vacatures voor deze functie. Maar geen zorgen! We nemen graag persoonlijk contact met je op om jouw carrièremogelijkheden te bespreken.

Slechts één bestand.
12 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.