Interim Financials

interimmer bij kasparov financials

De juiste persoon op het juiste moment

Interim financial gezocht? Als bedrijf ben je continu in verandering. Finance speelt daarin een essentiële rol, maar de druk is niet constant. Accenten verschuiven. Daarom kiezen steeds meer organisaties voor Interim Financials. Finance professionals die op het juiste moment jouw team versterken en tijdelijk ondersteuning bieden. Maar hoe vind je de juiste persoon voor jouw project? Wij hebben professionals in dienst, die op korte termijn beschikbaar zijn voor interim finance opdrachten. De juiste financial op het juiste moment.

Voor vastomlijnde klussen of tijdelijke vervanging van medewerkers zetten wij ons team van Interim Financials in. Dat zijn ambitieuze talenten die wij al scouten in de schoolbanken. Maar ook ervaren krachten met specialistische kwaliteiten, zoals Business Intelligence (BI). Mannen en vrouwen die je om een boodschap kunt sturen.

Benieuwd naar onze diensten? Bel ons op 076-5145705 of vul het contactformulier in.

Bel ons op Neem contact op

Foto interim

Interim Finance professionals

Onze interim financials staan klaar voor jouw opdracht. Met een breed netwerk aan interim finance professionals hebben wij altijd de juiste persoon om jouw project succesvol af te ronden. Denk hierbij aan Assistent Controller, Financial- of Business Controllers, Business Intelligence Specialisten of Finance Managers.

Heb jij behoefte aan tijdelijke ondersteuning? Neem dan eenvoudig contact op met een van onze medewerkers. Samen bespreken we het doel van je opdracht en kiezen we zorgvuldig de juiste interim financial uit om ondersteuning te bieden bij jouw project. 

Neem contact op

Over Kasparov Finance & BI

Alles begint bij ons met een menselijke maat. Van daaruit werken wij samen, focussen we op onze specialismen en ondernemen wij. In alle relaties houden we een menselijke maat aan. Wat betekent dat? We benaderen mensen zoals we dat zelf ook zouden waarderen: op basis van gelijkwaardigheid en een gepaste bescheidenheid. Wij willen ons ontwikkelen als bedrijf en als professional in het bedrijf. Dat vraagt focus: doen waar we goed in zijn en daarin nóg beter worden. 

Voordelen van tijdelijke financials

Het inschakelen van een interim financial via Kasparov Finance & BI biedt meerdere voordelen. Je verzekert je van een betrouwbare finance professional die de juiste expertise heeft voor jouw vraagstuk of opdracht. Daarnaast zijn de voorwaarden duidelijk van te voren opgesteld, waardoor geen onverwachte kosten zullen ontstaan. Finance professionals kunnen op het juiste moment jouw team versterken en tijdelijk ondersteuning bieden. Door onze jarenlange ervaring met interim financials en hun opdrachten weten wij exact hoe we zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan tijdens de samenwerking.  
 

Onze interim financials

Dit is ons team van Financial Professionals, beschikbaar voor interim-opdrachten. Wij stellen ze graag aan je voor, ieder met een eigen CV en persoonlijkheid, maar allemaal échte professionals: uitstekend onderlegd en communicatief vaardig. Naast dit team beschikken wij over een netwerk van (veelal gespecialiseerde) ZZP’ers.