The day Erwin became an ironman

ironman erwin noijen

3,8 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en dan een hele marathon lopen. Dat is de klassieke triatlon, zoals Ironman die over de hele wereld organiseert. Stuk voor stuk loodzware sportwedstrijden, die alleen afgetrainde topatleten tot een goed einde brengen. Sinds 14 augustus mag onze Interim Financial Erwin Noijen zich een Ironman noemen. 

Onder barre omstandigheden in Finland wist Erwin de finish te halen. “De dag begon mooi, met goed weer voor het zwemmen, maar we fietsten door de stromende regen. Ik merkte dat ik mijn streeftijd moest loslaten en zorgen dat ik het überhaupt zou halen. Het was enorm afzien, zeker toen ook mijn knie ging opspelen. Maar goed, ik heb gevochten tegen de pijn en het weer. Dat was de overwinning.” 

Het kwam dus op karakter aan, net als in zijn werk. Erwin is zijn Master Controlling aan het afronden en begint aan een nieuwe opdracht bij myBrand. Concrete doelen stellen, gedisciplineerd werken en resultaat bereiken, dat Kasparov-recept kent Erwin als geen ander. En zijn sportieve toekomst? “Ik ga eerst lekker voetballen met m’n vrienden. Maar volgend jaar, wie weet…” 

Wij houden jou op de hoogte