Jasper blikt terug

Jasper blikt terug op 2021

Oprichter Jasper van Eck kijkt terug op een bewogen jaar. En dat is zacht uitgedrukt. Hoogte- en dieptepunten wisselden elkaar af als een achtbaan. 

“Kasparov Finance & BI heeft een prachtig 2021 gehad. De groei van de laatste jaren heeft geresulteerd in een recordomzet. Daar zijn we hartstikke trots op met z’n allen. Zéker ook omdat het steeds lastiger wordt om goede kandidaten te vinden. Daar heeft de hele branche last van, dus nu moeten wij eens te meer bewijzen wat we al jaren zeggen: dat wij met onze focus en daadkracht het verschil maken. In dat licht kijk ik met veel respect naar ons team.”

Een team dat in 2021 op een aantal plekken is uitgebreid, waaronder met de functie van Algemeen Directeur. Jasper heeft die overgedragen aan nieuwkomer Sten Weingärtner. “Daar ben ik erg blij mee. Sten is een paar maanden bij ons en we voelen allemaal dat een nieuw hoofdstuk van Kasparov Finance & BI is aangebroken. Ik concentreer me op onze Interim-tak en denk mee over strategie, terwijl Sten de organisatie naar nieuwe hoogten brengt. We hebben ambitieuze plannen gemaakt voor de komende jaren. 

Lenneke Willig, onze steunpilaar op W&S, heeft zoon Lux op de wereld gezet. Zó mooi, het voelt een beetje alsof het hele kantoor er een kindje bij heeft. En ondanks de tijdelijke afwezigheid van Lenneke heeft ook W&S zijn targets behaald. Dat is een extra knappe prestatie!

Voor mij persoonlijk was het helaas een heftig jaar. Kort na elkaar zijn mijn beide ouders overleden. Dat is heel moeilijk te accepteren en het blijft een litteken. Maar de steun die ik krijg van collega’s, vrienden en relaties doet me erg goed. Daarom kijk ik ook uit naar een nieuw jaar dat alleen maar beter kan verlopen. Hup 2022!” 

Wij houden jou op de hoogte