Kimberly Evers werft als een dolle

Kimberley Evers Kasparov

Het eerste kwartaal zit erop voor Kimberly Evers. Afgelopen oktober begon ze aan haar eerste baan, als Consultant W&S. Drie mooie en uitdagende maanden, zegt ze terugkijkend. “Kasparov Finance & BI is écht een tof bedrijf, met enthousiaste en behulpzame mensen. Ik leer elke dag.”

Kimberly vertelt: “Mijn focus ligt op junior functies. Daar is momenteel de grootste schaarste aan kandidaten; het is lastig om vacatures in te vullen. We zoeken eerst binnen ons netwerk, bespreken functies en Financials in ons team. Want daar ligt onze kracht: de persoonlijke benadering. Maar natuurlijk zetten we ook LinkedIn en dergelijke in. Bellen, appen, mailen, op de huidige markt moet je alle zeilen bijzetten.” En, stelt Kimberly, het maakt de voldoening des te groter als je een match weet te maken. 

Om de druk te verlichten, zoekt het W&S-team versterking. Op 1 maart start een nieuwe consultant en er is ruimte voor nóg een consultant. Ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk, sociale vaardigheden en een commerciële drive wel. Bovendien heeft het team behoefte aan een recruiter, die vooral geschikte mensen zoekt en doorspeelt. Tegen iedereen die zich aangesproken voelt en tegen iedere ambitieuze, jonge financial, zegt Kimberly: “Bel me!” 

Wij houden jou op de hoogte