Time travels fast at K-sparren

Alsof de Grote Kerk van Breda extra haar best deed, zo straalde ze tijdens K-sparren 2022.
Eindelijk kon het business event van Kasparov Finance & BI en KPMG weer doorgaan, en hoe! Over een catwalk door het middenschip van de kerk passeerden fraaie sprekers, begeleid door de innemende dagvoorzitter Dionne Stax. Het thema dit jaar: Time Travels. Oftewel: Hoe financiële leiders in de toekomst kijken. Zo’n 200 gasten keken geboeid toe.

Gilbert Gooijers (van CM.com, de Bredase multinational in ‘conversational commerce’) vertelde heel krachtig over scherp inspelen op trends. “Je moet soms harde beslissingen nemen, die vandaag vreemd overkomen, maar essentieel zijn om voorop te blijven lopen.”

Auteur Jeroen Smit sprak over de manier waarop hij Ahold en Unilever heeft aangepakt in zijn succesvolle boeken. Maar hij deed ook een beroep op écht duurzaam opereren (dus niet alleen greenwashing): Auping vond een formule om matrassen te recyclen, en deelde die met de hele markt. Dán wordt het de standaard.”

Tussendoor nam Marc Broskij (CFO KPMG) ons mee in actuele ontwikkelingen omtrent accountancy en aan het eind deelde De Speld de resultaten van een verrassende ‘enquête’.
Uiteraard ging men niet naar huis voordat een gezellige borrel was geschonken.

Wij houden jou op de hoogte