Versterking aan het BI-front

Business Intelligence heeft al langere tijd onze speciale aandacht.  Zozeer zelfs dat we het recent hebben toegevoegd aan onze naam. Wij geloven er sterk in dat BI een steeds centralere rol zal spelen in bedrijfsvoering en finance in het bijzonder. Daarom zijn we bijzonder blij met de komst van Yves Vos, onze nieuwe Managing Consultant BI. 

Kasparov Finance & BI benadert het vakgebied vanuit finance, dat is en blijft ons specialisme. Maar de invloeden van data en automatisering, veranderen het vak wel. Zo heeft Yves veel ervaring opgedaan bij automatiseringsbedrijf Spotmaster. “Ik was daar projectleider van uiteenlopende klussen op datagebied. Van een app voor urenregistratie tot dashboards voor alle managementinformatie. Ik heb een passie voor data. Als je die aan elkaar verbindt, wordt het informatie.”   

Bij Kasparov Finance & BI wordt Yves verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de BI-tak. Laut van de Sanden neemt de sales voor zijn rekening. Eerst willen zij BI verder uitrollen en uitdiepen, op de langere termijn zou het weleens kunnen integreren met finance. Maar dat is toekomstmuziek. Bij veel bestaande en nieuwe relaties zal het zaak zijn BI te introduceren, bijvoorbeeld aan hand van Power BI-software. 

En wie is Yves verder? “Ik ben 35 jaar, woon in Sprang-Capelle samen met m’n vrouw Pleun en kinderen Reinier en Marcus. Mocht ik tijd vinden dan pak ik graag de racefiets in de zomer en de mountainbike in de winter. En ik heb ontzettend veel zin om 1 juli te starten bij Kasparov Finance & BI.”

Wij houden jou op de hoogte