Project Controller

Zie jij het als een uitdaging om het financiële geweten te zijn van grote projecten? Ben je daarbij communicatief vaardig en beschik je over een proactieve instelling? En word je enthousiast van termen zoals onderhandenwerk, risicomanagement en voortgangsbewaking? Als project controller ben je onder andere verantwoordelijk voor het financiële- en risicobeheer van één of meerdere projecten, projectbeheersing en contractmanagement.

Jouw communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat je de schakel bent tussen finance en de projectleiders. Er wordt beroep gedaan op je financiële inzichten en skills om zo goed mogelijk te adviseren. Valt jouw oog op één van onze project controller vacatures? Neem dan contact op.

Neem contact op

Laat ook van je horen als dé vacature er voor jou niet tussen staat. Want door je in te schrijven bij Kasparov Finance & BI, kunnen wij met je meedenken over je ideale functie. Ons aanbod van vacatures verandert dagelijks, dus blijven we graag in contact over nieuwe kansen. Je ziet: Kasparov Finance & BI koestert carrières. Wij zijn altijd op zoek naar junior en senior project controllers die een boost willen geven aan hun carrière.

Interim project controller

Heb jij als finance professional een aantal jaren werkervaring en wil je jouw kennis inzetten voor meerdere nationale en internationale opdrachtgevers? Zoek je afwisseling in je werk? Dan past de rol van Interim project controller perfect bij jou. In deze rol bieden we je uitdagende opdrachten. Bijscholen kan via onze Finance & BI Academy. Enthousiast geworden of heb je vragen over een van onze interim project controller vacatures? Neem contact op!

Meld je aan als ZZP'er

Wat doet een project controller?

De functie betreft een veelzijdig takenpakket. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het financiële- en risicobeheer van toegewezen project(en), projectbeheersing en contractmanagement. Hieronder worden veelvoorkomende taken benoemd om een goede indruk te schetsen van je werkzaamheden.

Taken projectcontroller

  • Opstellen en tijdig verstrekken van betrouwbare gevraagde financiële projectinformatie en bewakingsoverzichten, waaronder de periodieke projectrapportages aan het management;
  • Tussentijds signaleren van afwijkingen, beheersing van kansen en risico's, en bewaking van de liquiditeit;
  • Lid van het projectteam: je bent financieel sparringpartner en aanspreekpunt voor de projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders van jouw projecten;
  • Opstellen en versturen van de verkoopfacturen en bewaking van tijdige betaling door de klant;
  • Bewaken van juiste en tijdige kostenregistratie zoals inkoopfacturen, bonnen, interne boekingen etc.

Op zoek naar die ene perfecte kandidaat?

Zoek je een senior of junior projectcontroller voor jouw bedrijf? Wij gaan graag de samenwerking aan om de perfecte kandidaat te vinden. Wij zijn thuis in functies zoals Financieel Medewerker, Business- of Financial Controller, Business Intelligence, Consultant, Finance Manager en CFO’s. Geïnteresseerd? Je kunt het contactformulier invullen door op de pijl te klikken, ons direct mailen of even bellen. We maken graag kennis!

Waarom Kasparov Finance & BI?

In alle relaties houden we een menselijke maat aan. We benaderen mensen zoals we dat zelf ook zouden waarderen: op basis van gelijkwaardigheid en een gepaste bescheidenheid. We hebben respect voor ieders cultuur en werkwijze. Daarnaast hechten we een hoop waarde aan een sterke band. Het werkt namelijk alleen als je samenwerkt, met collega’s en relaties. Gelijkwaardig, open en scherp. Samen bepalen we het doel, werken we aan resultaat en vieren we succes.