Vind jouw vacature: Finance Manager

Finance Managers – ook wel Financieel Managers genoemd – zijn onmisbaar bij bedrijven van allerlei groottes en in diverse sectors. Van MKB tot multinationals en van het onderwijs tot de bouw. Dat maakt dat er altijd een vacature als Finance Manager is die bij jou past. Bij Kasparov Finance & BI streven we ernaar om altijd de juiste match te vinden tussen opdrachtgever en kandidaat. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als Finance Manager?

Bekijk hier onze Finance Manager Vacatures

Wat doet een Finance Manager?

In de basis ben je als Finance Manager de hoofdverantwoordelijke voor de financiële afdeling van het bedrijf. Dit maakt je een bewaker van werkzaamheden, controleur, rapporteur en contactpersoon voor accountants en andere samenwerkingspartijen. Aanvullend ben je in een rol als deze vaak mede verantwoordelijk voor het uitzetten van het financiële beleid voor de organisatie. Je voorziet de organisatie van informatie en sturing ten behoeve van de bedrijfsvoering en groei van het bedrijf. Daarnaast ben je lid van het managementteam.

Iedere vacature als Finance Manager vraagt om een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een financiële richting. Al is ruime werkervaring minstens zo belangrijk. Je voelt je prettig in een leidinggevende rol en treedt graag op als adviseur bij projecten en processen waar dit nodig is. Dit is waar jouw communicatieve vaardigheden het best tot uiting komen. Jij bent de drijvende kracht achter finance en een echte aanpakker.

Zit jouw nieuwe baan ertussen?

Natuurlijk ziet iedere vacature voor Finance Manager er net iets anders uit. We nodigen je daarom uit om onze vacaturepagina te bezoeken om te zien welke vacature als Finance Manager het best bij jou past. Kun je hier wat hulp bij gebruiken of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Een van onze consultants helpt je graag verder.

Heb je de ideale vacature direct te pakken? Solliciteer dan snel en gemakkelijk via het online formulier bij de vacature. Je vult je gegevens in, voegt je CV toe en drukt op verzenden. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.