Ben jij de volgende interim finance professional?

Bij Kasparov Finance & BI helpen we opdrachtgevers met capaciteitsproblemen op hun financiële afdeling of bij specifieke projecten. Zo kan het zijn dat ze op zoek zijn naar een vaste oplossing, of juist een tijdelijke in verband met groot project, zwangerschapsverlof of bijvoorbeeld een fusie. Binnen onze organisatie helpen we ze met beide. Dat doen we in de vorm van werving & selectie, en door het inzetten van ons team interim finance professionals. Wil jij ook aan de slag als interim finance professional en onze klanten tijdelijk uit de brand helpen? Ontdek hier de groeimogelijkheden van jouw carrière binnen Kasparov Finance & BI. 

Professionals op ieder niveau

Naast een gezonde dosis afwisseling, biedt een baan als interim finance professional je een mooie kans om in een relatief korte tijd veel ervaring op te doen bij verschillende bedrijven. Dit maakt het mogelijk snel carrière te maken, waar dit bij een vaste functie vaak een stuk lastiger is. De opdrachtgevers - en daarmee ook de projecten - zijn erg divers en verschillen qua complexiteit. De soorten projecten waar jij mee aan de slag mag, hangen onder andere af van je ervaring. Binnen Kasparov onderscheiden we 3 praktijkprofielen: 

  • Young Professionals
  • Advanced Financial
  • Financial Expert

Binnen welk praktijkprofiel pas jij?

Als Young Professional maak je voor het eerst kennis met interim. Dat betekent dat je start met het eerste jaar van onze Finance Akademy en dat je de kans krijgt om jezelf te oriënteren binnen het finance vakgebied. De eerste en/of twee opdrachten die je doet zijn hier doorgaans op ingericht. We vinden het daarnaast belangrijk dat je Kasparov als organisatie leert kennen. Door het opdoen van ervaring in combinatie met coaching en begeleiding, helpen we je bij het ontdekken van je talentent en interesses. Binnen dit profiel kun je denken aan functies als financieel of administratief medewerker en junior GL accountant. 

De Advanced Financial heeft tijdens diverse opdrachten een ontwikkeling doorgemaakt en al relevante ervaring opgedaan in verschillende omgevingen. Functies die passen binnen dit profiel zijn: (senior) GL accountant, Assistant (Financial/Business/Project) Controller of Team Lead. Op dit niveau ben je in staat om zelfstandig te werken binnen een uitdagende omgeving en heb je een goed beeld van je eigen talenten, ambities en interesses. Met de nodige ervaring en diploma’s op zak, helpen wij je bij het zetten van de vervolgstappen die jouw carrièrepad ondersteunen. 

Als Financial Expert bezit je een breed palet aan kennis en ervaring binnen het Finance werkveld. Je hebt al mooie successen gevierd en omgevingen mogen ervaren. Hierdoor ben je breed inzetbaar of heb je jezelf ontwikkeld tot specialist. Wat de situatie ook is, je weet jezelf te redden, neemt verantwoordelijkheid voor je werk en weet hoe je kansen kunt creëren. Met jouw kennis, ervaring en competenties krijg je binnen Kasparov de ruimte om deze kansen te pakken. We bieden je zelfs de verdiepende opleidingen, cursussen en trainingen om deze ambities waar te maken. Binnen dit profiel kun je denken aan functies als (Senior) Financial/Business/Project Controller en Manager Finance/Control. 

Een functie als interim finance professional iets voor jou?

Voor iedere interim finance professional geldt dat je niet iemand bent die graag binnen kaders werkt. Je houdt wel van een beetje avontuur en uitdaging. En zoals je zojuist hebt mogen lezen: er ligt een prachtig pad van groei en ontwikkeling op je te wachten, ongeacht het niveau waar je momenteel op zit. Neem vooral een kijkje door onze interim finance professional vacatures of kom eens langs voor een kennismaking in ons kantoor in Breda. Op onze contactpagina vind je verschillende manieren om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord.