Werken náást je pre-master? Michael is Junior BI-specialist

Michael de Paauw

Junior BI-specialist Michael de Paauw

Drie dagen in de week is Michael de Paauw Junior BI-specialist bij ons, daarnaast volgt hij de pre-master (en daarna master) in business analytics & management aan de Erasmus Universiteit. Na zijn financiële vooropleiding was het voor hem dé manier om alvast werkervaring op te doen in de richting waar zijn toekomst ligt: data. 

“Tijdens stages kwam ik erachter dat je op het werk andere dingen leert dan op school. En omdat ik meer de data-kant wil opzoeken, heb ik sowieso nog een hoop te leren. Dat valt nu mooi samen. Theorie en onderzoek op de studie, relevante praktijk in interim opdrachten. Deze optie ontstond in creatief overleg met het recruitmentteam van Kasparov Finance & BI.”

De opdrachten verlopen prima en over de begeleiding is Michael zeer tevreden: “Ik volg cursussen in de Akademy, spar veel met andere consultants en word prima gecoacht door Laut en Yves. Ik voel de menselijke maat, dat spreekt mij aan. Uiteindelijk zijn we allemaal gewoon mensen die iets moois willen neerzetten.”

Wij houden jou op de hoogte