Junior Business Controller bij Kasparov Finance & BI

Een job als Junior Business Controller bij Kasparov Finance & BI is keer op keer een nieuw avontuur. Elke dag op dezelfde werkplek hetzelfde werk verrichten? Daar doen wij niet aan. In plaats daarvan gaan wij naar onze opdrachtgevers toe.

Wij helpen opdrachtgevers die tijdelijk extra hulp nodig hebben op het gebied van finance. Met ons team aan interim finance professionals lossen we bijvoorbeeld tijdelijke capaciteitsproblemen op of springen we bij als er extra ondersteuning nodig is bij een specifiek project.

Ben jij een Junior Business Controller (in spé) en wil je in korte tijd veel ervaring opdoen? Dan is dit de vacature voor jou!

Wat doet een Junior Business Controller?

Als Junior Business Controller of Assistent Business Controller houd je je bezig met financiële en commerciële analyses. Zie je verbanden, bijzonderheden of afwijkingen? Dan rapporteer je hierover. Je interpreteert commerciële data en vertaalt deze naar heldere inzichten die als basis dienen voor het maken van bedrijfsbeslissingen. Daarnaast ondersteun je de Business Controller bij budgettering, forecasting en businesscases. Hoewel dit de basis is van een functie als Junior Business Controller, gaan jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf nog een stap verder.

Werken bij Kasparov Finance & BI betekent dat jij je erg breed ontwikkelt. Zo begin je bijvoorbeeld met een opdracht als Junior Business Controller in de automotive sector om daarna intern aan de slag te gaan als Teamleider Accounting of Project Administrateur bij een internationaal modehuis. Door ervaring op te doen bij verschillende bedrijven en in verschillende functies, krijg je de kans om je talenten en interesses verder te ontdekken. We spreken binnen Kasparov daarom niet specifiek van de functie Junior Business Controller, maar van een Interim Finance Professional.

Wanneer je aan de slag gaat als Interim Finance Professional binnen ons bedrijf, wordt jouw rol afgestemd op basis van jouw kennis en ervaring. Zo doe je onder andere ervaring op met:

 • Periodieke afsluitingen
 • Grootboek mutaties verwerken
 • Opstellen en monitoren van rapportages
 • Budgettering en forecasting
 • Verzorgen van managementinformatie
 • Bewaken van de cashflow
 • Het verzorgen van fiscale aangiftes
junior business controller

Welke competenties zien we graag?

Voor de functie van Interim Finance Professional zoeken we iemand met:

 • Een HBO- of WO-diploma in de richting Finance & Control of Accountancy
 • 3 tot 5 jaar werkervaring
 • Zin om fulltime aan de slag te gaan

Bovendien vinden we het belangrijk dat je communicatief sterk bent en initiatief durft te nemen in het team. Ook flexibiliteit en verantwoordelijkheid vinden we erg belangrijk: je komt immers steeds op een andere plek te werken waar je het visitekaartje van ons bedrijf bent. Een klantgerichte houding is daarom essentieel.

Deze functie biedt ontzettend veel kansen om te leren en door te groeien binnen het financiële vakgebied. Daarom zijn we op zoek naar iemand met ambitie: iemand die zich wil blijven ontwikkelen en naar een hoger niveau wil groeien.

Wat je van Kasparov mag verwachten

Word jij onze nieuwe Interim Finance Professional? Dan kun je het volgende verwachten:

 • Een vast salaris tussen de €3.000 en €4.500 per maand
 • De kans om je breed te ontwikkelen als Finance Professional
 • Een uitgebreid en geaccrediteerd opleidingsprogramma in de Kasparov Academy
 • Individuele opleidingsmogelijkheden en begeleiding
 • Een auto van de zaak, welke ook privé gereden mag worden
 • Ons HomeworK pakket om je thuiskantoor in te richten, inclusief bureaustoel, beeldscherm en headset

Ben jij onze nieuwe Junior Business Controller en meer?

Heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen als finance professional? En heb je zin om in korte tijd veel ervaring op te doen en de beste in jouw vak te worden? Dan is een baan als Interim Finance Professional bij Kasparov precies wat je zoekt. Klik snel door naar de vacature en solliciteer! Wie weet zien we je snel.