Dé ideale vacature voor iedere financial

Binnen Finance kennen we ontzettend veel specialisaties en richtingen. Dat betekent dat er voor jou als financial ook heel veel mogelijkheden zijn. Wat als we je vertellen dat we je bij Kasparov Finance & BI kunnen helpen bij jouw ontwikkeling als financial? Je leest hier hoe.

Vacature financial via werving en selectie

Bedrijven hebben goede en talentvolle finance professionals nodig. Het vinden ervan is alleen niet altijd even makkelijk en vraagt om expertise. Daarom helpen wij nationale en internationale opdrachtgevers bij het vinden van de juiste persoon voor de job. Hierbij gaan wij op zoek naar de best mogelijke match bij een vacature. Dit kan een Financial Assistant zijn, een Finance Manager, een Finance Controller, Business Controller of bijvoorbeeld een Financieel Directeur. Het vinden van de best mogelijke match betekent ook dat we goed luisteren naar jouw wensen en ambitie. Van junior tot senior: waar je ook naar op zoek bent, we helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe uitdaging.

Bekijk hier onze Financial Vacatures

Vacature interim financial

Niet alleen zoeken we gedreven financials voor onze opdrachtgevers, we ‘lenen’ ze ook uit. Met een heel team van interim financials helpen we onze klanten met tijdelijke capaciteitsproblemen of specifieke projecten. Dat betekent dat je als financial bij Kasparov Finance & BI de kans krijgt om ervaring op te doen bij veel verschillende bedrijven in een relatief korte tijd. Iets wat in een ‘vaste’ functie veel lastiger is. Daarnaast bepaal jij jouw eigen ontwikkeling.

Welke opdrachten jij gaat doen, hangt natuurlijk af van ervaring, maar ook zeker van jouw ambitie. Begin je pas net, wil je groeien in een bepaalde functie of juist proeven van een andere richting? Het kan allemaal. Dit doen we niet alleen middels opdrachten, maar ook met behulp van coaching en een eigen Academy met tal van opleidingsmogelijkheden. Je leest het: de vacature als Interim Financial bij Kasparov Finance & BI biedt vele mogelijkheden.

Meer weten?

Heb je een vraag over een van onze financial vacatures of wil je graag meer informatie over het werken bij Kasparov Finance & BI als interimmer? Stuur ons gerust een berichtje via de contactpagina of neem telefonisch contact op via +31(0)76 514 57 05.