Vacatures Finance en Control

Ben je op zoek naar een baan in de wondere wereld van Finance? Dan ben je hier op de juiste plek. Als professionele partner in Finance & BI hebben we bij Kasparov een grote hoeveelheid vacatures in Finance en Control. Laat ons je helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past.

Welke vacatures vallen onder Finance en Control?

Finance en Control is een ontzettend breed begrip en een verzamelterm voor alle werkzaamheden die te maken hebben met de financiële tak van bedrijfsvoering. Je kunt je daarom voorstellen dat de vacatures Finance & Control erg uiteenlopend kunnen zijn; zowel qua werkzaamheden als niveau. Beroepen of specialisaties waar je binnen Finance en Control aan kunt denken, zijn:

 

  • Financieel of administratief medewerker
  • GL Accountant
  • Financial Controller
  • Finance Manager
  • Business Controller
  • Financial Analyst
  • Project Controller
  • Team Lead

Voor iedere vacature Finance en Control de ideale kandidaat

Zit hier iets tussen wat je aanspreekt? Lees dan vooral nog even verder. Met veel kennis van de financiële branche zetten we ons bij Kasparov Finance & BI in om bedrijven te ondersteunen bij het invullen van de vacatures Finance en Control die zij open hebben staan. Ze zijn op zoek naar een vaste kracht die voldoet aan de vereisten én die bij het bedrijf past. Zo’n zoektocht kan behoorlijk lastig zijn. Daarom helpen wij ze bij het vinden van de ideale kandidaat. En misschien ben jij dat wel! Ben je benieuwd om welke vacatures het gaat en of er iets voor jou tussen zit? Bekijk hier onze vacaturepagina en ontdek onze vacatures Finance en Control. Heb je vragen over een vacature? Onze consultants staan voor je klaar.

Liever bij ons aan de slag?

Met een professioneel team van Interim Finance Professionals helpen wij onze klanten eveneens uit de brand bij tijdelijke capaciteitsproblemen. Dit doen we vanuit ons mooie kantoor in Breda maar vooral bij de klant op locatie. Werk in relatief korte tijd bij veel verschillende organisaties en krijg daarnaast de kans om intern diverse opleidingstrajecten en cursussen te volgen. Met name als je nog weinig ervaring hebt opgedaan of wanneer je juist de volgende stappen in je carrière wilt zetten, is een baan als interim erg interessant. Je krijgt de mogelijkheid om te ontdekken waar jouw passie en kracht ligt terwijl je gaandeweg wordt gecoacht door onze Finance professionals, Talent Managers en Manager Carrières. Neem een kijkje op onze ‘werken bij’ pagina en ontdek hoe jouw carrière een gigantische boost kan krijgen. Heb je vragen of wil je graag een keer kennismaken? Neem dan contact met ons op!

Voor alle vacatures Finance en Control geldt dat je minimaal een bachelordiploma behaald moet hebben in een financiële richting.